Péter Képkeret - restaurálás

RESTAURÁLÁS

Restaurálás - Péter Képkeret

Minden felújítandó képkeret esetén először felmérjük a keret állapotát, a sérülések és hibák mértékét. Küldjön nekünk a képkeretről készült fotókat az info@peterkepkeret.hu e-mail címünkre, és megbecsüljük a felújítás hozzávetőleges költségét. Pontos árajánlatot csak a keret személyes vizsgálata után tudunk adni.

Alább ismertetjük egy példán keresztül a restaurálás menetét, de mindenképp fontos megjegyeznünk, hogy a keret állapotától és az elvárt minőségtől függően nagyon sokféle irányt vehet a felújítás, a helyi javításoktól kezdve a teljes átaranyozásig. Ezért minden keret felújítása egyedi feladat, melyet minden esetben gondos tervezés előz meg.

1. Repedések, hiányok és egyéb felületi sérülések javítása. Nagyon gyakori a sarkok átrepedése, melyet a keret hátuljának megerősítésével és a repedés tömítésével lehet javítani. Az épségben maradt díszekről negatívot véve pótoljuk a hiányzó darabokat. A felületről csiszolással el kell távolítani a szennyeződéseket, és a korábbi szakszerűtlen javítások okozta rossz minőségű festékrétegeket.

2. Alapozás krétaporból készült alapozófestékkel. A végső felülettől függően változik a felvitt rétegek száma és minősége.

3. Csiszolás és a felület előkészítése aranyozáshoz.

4. Aranyozás valódi arannyal vagy imitációval. Lényegében megegyezik az új kereteknél alkalmazott technikákkal.

5. Antikolás. Azért hogy megőrízzük a keret régiségértékét, lehetőség van az arany színének öregítésére, koptatására.


SZOLGÁLTATÁSAINK


KAPCSOLAT


ÜZLET
Magyarország, HU
4025 Debrecen,
Hatvan utca 35.


MŰHELY
Magyarország, HU
4031 Debrecen,
Keleti sor 31. (szemben)


MOBIL
+36 20 469-3044


TELEFON
+36 52 534-771

NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek: 9:00-18:00

Szombat: 9:00-13:00

Térkép
Péter Képkeret - Facebook
Péter Képkeret - Youtube
Péter Képkeret - Instagram
Péter Képkeret - Linkedin