Szechenyi 2020 - Péter Képkeret
foto fent

RÓLUNK

Magyarországon egyedülálló módon készítünk saját tervezésű képkereteket XVIII., XIX. és XX. századi minták alapján. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az aranyozás területén, melyhez 23¾ karátos valódi aranyat, fehéraranyat vagy ezüstöt használunk.

Termékkínálatunkban ugyanúgy megtalálható az olasz reneszánsz és a francia rokokó, mint a századfordulós szecesszió, az art-deco, de a legfrissebb modern és kortárs keretek is.

Műhelyünkben szakemberek, képzőművészek, restaurátorok végzik a különleges, csak évek alatt elsajátítható szakértelmet igénylő munkát. Saját asztalosműhelyünkben bármilyen egyedi elképzelést meg tudunk valósítani.

Munkafolyamataink során több száz éves tradíciókra visszatekintő, hagyományos technológiák korszerűsített változatát alkalmazzuk, mivel csak így érhető el az igazán magas minőség.

Megrendelőink között olyan prominens hazai aukciósházak, műgyűjtők, múzeumok és közintézmények szerepelnek, akik számára csak a valódi értéket képviselő, prémium kategóriájú képkeretek az elfogadhatóak.

Péter Gábor

Péter Gábor a képkeretezés és képkeret restaurálás szakmai alapjait nagybátyja hajdúszoboszlói műhelyében sajátította el a nyolcvanas évek végén.

1990-ben alapította meg saját cégét, ahol már a kezdetektől fogva készülnek egyedi tervezésű képkereteket.

Péter Richárd

Péter Richárd a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett építészmérnökként, ahol különböző korok építészeti stílusait tanulmányozta.

Szakmájában budapesti műemléki felújításokon szerzett tapasztalatot, ezután tért vissza a családi vállalkozáshoz.


KAPCSOLAT


ÜZLET
Magyarország, HU
4025 Debrecen,
Hatvan utca 35.


MŰHELY
Magyarország, HU
4031 Debrecen,
Keleti sor 31. (szemben)


MOBIL
+36 20 469-3044


TELEFON
+36 52 534-771

NYITVA TARTÁS

BUDAPEST ÜZLET

Hétfő - Péntek: 10:00-18:00

Szombat: 10:00-13:00

Vasárnap: zárva

Megközelíthetőség

DEBRECEN ÜZLET

Hétfő - Péntek: 9:00-18:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap: zárva

Megközelíthetőség

Térkép
Péter Képkeret - Facebook
Péter Képkeret - Youtube
Péter Képkeret - Instagram
Péter Képkeret - Linkedin